A LucaNet AG a BI németországi szoftverpiacának legnagyobbjai között van

A BARC  jelentése szerint a Business Intelligence szoftverpiacán a LucaNet AG 2012-ben 39%-kal növelte árbevételét az előző évhez képest, és ezzel Németország 10 legnagyobb szereplője közé került.
A berlini székhelyű LucaNet AG szoftvertermékei és tanácsadói tevékenysége a konszolidáció, tervezés és riportkészítés, valamint a pénzügyi elemzés területére terjed ki, és a legutóbbi BARC felmérés szerint a LucaNet AG 2012-ben a 7. helyet érte el Németországban.
“Örülünk, hogy konzekvens vevőorientált stratégiánk meghozta a gyümölcsét. Ezt mutatja a termékeink iránti növekvő kereslet és a kiváló árbevétel növekedés.” - mondta Dominik Duchon, a LucaNet AG igazgatóságának tagja.
A BARC az adott naptári évben felméri a licencértékesítési és szoftverkarbantartási valamint adattárház megoldások árbevételét Németországban. Az felmérés alapját minden BARC által ismert a piaci szereplő önkéntes adatszolgáltatása és a BARC elemzőinek becslése adja.

További információkért kérjük látogasson el a LucaNet alábbi oldalára.

Az eredeti közlemény angol nyelven olvasható itt.

 

lucanet-logo

 

A LucaNet RT-ről | Miért pont LucaNet? | Stratégiai sikertényezőkLucaNet termékek | Esettanulmányok | Felhasználói vélemények | Képernyőfotók

lucanet-ag-flag
 

JoomShaper