Számviteli, kontrolling-tanácsadás

Amennyiben Ön már rendelkezik vállalatirányítási rendszerrel, de a könyvelés és kontrolling nem működik naprakészen, tanácsadással segítünk abban, hogy a számviteli, pénzügyi folyamatok időigénye a lehető legrövidebb legyen. A komplett havi zárási folyamatot, akár 1-2 napra le tudjuk csökkenteni, ami azt jelenti, hogy az eredményadatok már a tárgyhót követő nap rendelkezésre állnak.
Kontrolling-tanácsadás keretében elvégezzük az éves tervezés, illetve a negyedéves gördülőtervezések struktúrájának kialakítását. A lehető legpontosabban igyekszünk feltárni a veszteségforrásokat, illetve a lehetséges kockázati tényezőket. KPI mutatószámok (növekedési kulcsadatok) kialakításával garantáljuk, hogy a vállalatvezetésnek mindig csak a leglényegesebb információkkal kell foglalkoznia. Ugyanakkor célunk, hogy ezeknek kulcsadatoknak a változásáról viszont azonnal értesülhessenek annak érdekében, hogy időben be tudjanak avatkozni.

 

Könyvelés, adótanácsadás, könyvvizsgálat | BérszámfejtésSzámviteli és kontrolling-tanácsadásERP-tanácsadás Working Capital Management, készpénzteremtés

konzultacio
 

JoomShaper