Fotórestaurálás

régi, karcos, akár hiányos fényképek digitalizálása, felújítása, restaurálása, színezése

Fenti fotóról az acrészlet kinagyítva:

Minden családban rengeteg emléket őriznek a papírképek, melyek sajnos az évek során megsárgulhatnak, kifakulhatnak, elszakadhatnak. Ha ezeket szeretné ismét eredeti – vagy akár még annál is jobb - állapotukban viszontlátni, megosztaná családtagjaival, ismerőseivel, akkor jó helyen jár.

Vállaljuk régi papírképek, bármilyen lenyomatok, festmények, negatívok, diafilmek digitalizálását, felújítását, restaurálását, igény szerint színezését.

Minden esetben kérjük jelezni, hogy a retusált képpel mi a további célja: csak monitoron kívánja nézni, interneten megosztani, vagy nyomtatásban is szeretné viszontlátni akár az eredetihez képest többszörös méretben.

A nagyon régi fotókat nem szkenneljük, hanem 50 megapixeles tükörreflexes fényképezőgéppel, speciális állandó fényű világítással lefotózzuk, mivel a szkenner ezekben az esetekben a megvilágítás miatt kiemelné a hibákat (a kép bizonyos esetben becsillanhat).

A javított, retusált képeket jpg vagy tiff formátumban bocsátjuk rendelkezésre, amit interneten megoszthat, e-mailben továbbküldhet, vagy kinyomtathat. Igény esetén vállaljuk a nyomtatást is fotópapírra vagy vászonra.

Ezen kívül minden általunk retusált fotóhoz korlátlan ideig felhőtárhelyet biztosítunk, tehát nem kell aggódnia, hogy véletlenül letörlődik a gépéről, innen bármikor újra letöltheti, illetve megoszthatja a fényképet.

A megrendelés menete

Amennyiben rendelkezik jó minőségű lapszkennerrel:

• küldje el e-mailben a beszkennelt képet tiff, esetleg jpg formátumban nagy felbontásban (min. 600, de lehetőleg 1200 dpi).

Amennyiben nem rendelkezik jó minőségű szkennerrel:

• küldje el postacímünkre az eredeti fényképet,

• hozza el hozzánk előzetesen egyeztetett időpontban az eredeti fényképet.

A képfelújításra előzetes árat adunk (akár mobiltelefonnal lefotózott, hozzánk emailben eljuttatott kép alapján is), pontos árat szkennelés/fényképezés után tudunk adni. Ekkor természetesen dönthet úgy, hogy nem kíván élni képfelújítási szolgáltatásunkkal, ez esetben nincs semmilyen költsége.

Ajánlatkérés